Trendysol

Aluminium jaloezieën

Voorbeelden Aluminium jaloezieën:

De horizontale jaloezieen collectie van Trendysol is zeer uitgebreid en gebaseerd op de nieuwste trends voor uw interieur.

De Trendysol horizontale jaloezieen worden exact op maat gemaakt en zijn daardoor voor vrijwel elk raam toepasbaar ongeacht of dit nu een recht, schuin of rond raam is.

Collectie:
De collectie aluminium jaloezieën word gepresenteerd in een breed scala aan kleuren en diverse lamelbreedtes.
De collectie omvat ruim 220 kleuren op 25 mm, ruim 120kleuren op 50 mm en vele kleuren in de 16 mm, 35 mm en zelfs 70 mm.
De collectie is verkrijgbaar op 4 verschillen lamelbreedtes te weten 16, 25, 35, 50, 70 mm. De lamelbreedte 70 mm is uniek en geeft een robuuste uitstraling.
Modellen:
Model 1

Met aluminium boven- en onderlijst.
Standaard bij 16, 25, 35 en 50 mm jaloezieën.
50 mm jaloezie optioneel leverbaar met houten koof en onderlijst.
50 mm jaloezie optioneel leverbaar met 25 en 38 mm ladderband.

Model 2
Met retrosysteem en houten onderlijst.
Optioneel bij 70 mm jaloezie.
Optioneel bij 50 mm jaloezie.
70 mm standaard met ladderband

Uitvoering:
Bediening

De 16 en 25 mm jaloezieën worden standaard uitgevoerd met trekkoord en tuimelstaaf. De 35 mm jaloezie word standaard uitgevoerd met trekkoord en tuimelstaaf. Kantelen lamellen optioneel met tuimelkoord. De 50 mm jaloezie word standaard uitgevoerd met trek- en tuimelkoord. De 70 mm jaloezie word standaard uitgevoerd met trek- en tuimelkoord. Alle koorden worden kleur gecoördineerd uitgevoerd. De 16 en 25mm jaloezieën kunnen elektrisch worden uitgevoerd. Ook zijn er verschillende modellen leverbaar, zoals monocomamando of duolux uitvoeringen. De 35 en 50 mm jaloezieën kunnen met draaistang of elektrisch worden uitgevoerd. Het boven profiel is 50 x 50 mm.

Boven & onderprofiel
De jaloezieën worden standaard geleverd met een metalen boven- en onderprofiel. Alleen de 70 mm jaloezieën worden standaard uitgevoerd met retrosysteem. Optioneel kunnen de 50 mm jaloezieën worden afgewerkt met een houten koof en onderlijs, of met een open houten bovenlijst, het zogenaamde retrosysteem, met daaraan het bedieningssysteem gemonteerd hetgeen de jaloezieën een extra uitstraling geeft. Alle lamelbreedtes worden standaard uitgevoerd met een ladderkoord. Optioneel kunnen de 50 en 70 mm jaloezieën worden uitgevoerd met ladderband. De jaloezieën kunnen worden uitgevoerd met een 30 tal kleuren ladderband, in de ladderbandbreedtes 25 mm en 38 mm. De 50 mm jaloezie is uitvoerbaar met 25 mm of 38 mm ladderband

Systemen
De jaloezieën kunnen in verschillende systemen worden uitgevoerd. Deze staan vermeld onder de modellen. De aluminium boeven- en onderlijst van de jaloezieën worden in exact dezelfde uni kleur uitgevoerd, of een kleurgecoördineerde boven- en onderlijst.