Trendysol

Paneelgordijnen

Voorbeelden Paneelgordijnen:

Nieuw in onze Trendysol collectie zijn de Panello’s.

Algemeen
De raamdecoratie producten zijn decoratief en functioneel en worden voor u op maat gemaakt. Wij vervaardigen net zoals ieder A-merk onze producten uit de best geselecteerde kwalitatief hoogwaardige materialen. Gebruikmakend van deze kwalitatief hoogwaardige materialen, ontstaan er een uniek kwaliteitsproduct dat speciaal voor u gemaakt word en dat garant staat voor de optimale levensduur.

Paneelgordijnen
Paneelgordijnen zij gemaakt van brede verticalen banen stof die achter elkaar geschoven kunnen worden. Paneelgordijnen, worden ook wel Japanse panelen genoemd. De collectie biedt een ruime keuze in transparante, uni, structuur en gedessineerde paneelstoffen in diverse kleurinstellingen. Paneelgordijnen komen het beste tot haar recht bij grote raampartijen en schuifpuien.

Collectie
De uni stoffen zijn mooi door hun eenvoud. Wij bieden een ruime keuze in 450 kleuren en kwaliteiten. De panelen worden vervaardigd uit rolgordijnenstoffen. De rolgordijnenstoffen zijn bijna allemaal 100% polyester stoffen, die voorzien zijn van een coating zodat de panelen strak hangen. Bijzonder zijn de structuur of dessin stoffen in combinatie met uni stoffen, of twee verschillende vrolijken uni tinten om en om veer een speels effect in een jeugdige kamen of moderne living.
Verder zijn stoffen optioneel uitvoerbaar met houten of aluminium baleinen. Voor extra reflectie van zonlicht en warmte kunt u kiezen voor een stof met parelmoer coating. Wenst u een diffuse lichtinval, dan kiest u voor één van de transparante stoffen of de ausbrenner stoffen. Het dessin op deze ausbrenner stoffen is transparanter dan de rest van de stof, wat een bijzonder effect geeft.

Toepassing
Paneelgordijnen zijn mooi voor schuifpuien en grote raampartijen. Ook kunt u ze als scheidingswand gebruiken en op die manier één ruimte opdelen in twee. Bijvoorbeeld uw garderobe afscheiden van de hal of de werkkamer of de openkeuken van de living. Daarnaast zijn paneelgordijnen ideaal te gebruiken om een rommelige kastenwand uit het zich te laten verdwijnen. Panelen zijn te koppelen of afzonderlijk te bedienen. Het pakket kan gefixeerd worden of vrijstaand, zodat het gehele pakket naar een willekeurige positie in de kamer verschoven kan worde. Doordat de panelen van stof afzonderlijk verschuifbaar zijn, kunt u uw interieur iedere dag voorzien van een nieuw gezicht.

Uitvoering
De paneelgordijnrail wordt in de kleur wit geleverd en optioneel in aluminium kleur. Het pakket is standaard gefixeerd en panelen worden standaard gekoppeld. Het gefixeerde paneel zit standaard aan de achterzijde (raamzijde). Het paneelgordijn wordt standaard uitgevoerd met een bedieningsstang. Voor wie trendsettend wil zijn in haar interieur is de paneelgordijnen collectie een aanrader. Brede banen stof die achter elkaar geschoven kunnen worden geven een stijlvolle uitstraling aan diverse ruimte.

Bediening
De rails kunnen worden bediend door middel van een trekkoord, bedieningsstang of elektrisch. Standaard wordt een bedieningsstang geleverd. Het aantal bedieningsstangen is afhankelijk of de panelen gekoppeld zijn onderling. De panelen zijn met de hand eenvoudig naar links of rechts te verschuiven.