Trendysol

Rolgordijnen

Voorbeelden Rolgordijnen:

De collectie Trendysol rolgordijnen is zeer uitgebreid en gebaseerd op de nieuwste trends voor uw interieur, ongeachte of dit voor een werkplek, living of slaapvertrek gaat dienen.

U kunt kiezen uit vier verschillende uitvoeringen:
Standaard, Easy, Cassette Vario, Dakraamsysteem Cassette Chic.

Collectie:
Uni stoffen: De collectie is afgestemd op de hedendaagse trends op woongebied. De uni stoffen geven een ruime kleur-keuze weer die u kunt afstemmen op uw eigen inrichting. Teven zijn er ook verduisteringsstoffen te verkrijgen in de uni collectie, met kleur gecoördineerde achterzijde, witte of gemetalliseerde achterzijde.

Dessin stoffen
Wie een dessin rolgordijn zoekt, vind hier een uitgebalanceerde collectie in kleur en patroon. Dessins zijn afgestemd op de laatste trends voor huis en interieur en geven een eigen visie op decoratief wonen. Bij ons treft u diverse stijlen aan; klassiek, romantisch, modern maar ook dessins voor de kinderen.
Teven zijn ook diverse dessins verkrijgbaar in verduisterings-uitvoeringen.

Transparant
In de transparant-collectie vind u een ruime keuze in diverse kleurstellingen. De transparante stoffen geven een bijzonder sfeervol accent en zorgen voor een diffuse lichtinval in de woning.
Tevens zijn de transparante rolgordijnen perfect te combineren met overgordijnen.

Ausbrenner
Een ausbrenner is een geweven stof uit twee of meer componenten, waarvan 1 component is weg-geëtst.
Hieronder ontstaan transparante en niet transparante delen, waardoor diepte in de stof gesuggereerd.

Toepassing
Een rolgordijn is een traditioneel product. Het is goed te combineren met overgordijnen. Het kan in iedere ruimte worden toegepast in combinatie met de juiste stof kwaliteit. Toepasbaar voor ieder vierkant of rechthoekig raam. Voor dakramen zijn er ook verschillende mogelijkheden.

Toepassing
Rolgordijnen worden standaard uitgevoerd met een ketting bediening. Optioneel uitvoerbaar met veermechanisme of elektrische bediening.

Accessoires
Schulpranden: Wij leveren 11 soorten decoratieve creaties schulpranden. Bij een schulprand met een dessin kunnen door de onderbreking in de stof, kleine patroonverschuivingen ontstaan. Schulpranden kunnen niet op patroon geleverd worden. Schulpranden zijn niet mogelijk in een transparante of ausbrenner stof. De schulprand is circa 17 cm. De door u bestelde hoogtemaat is inclusief schulprand. De schulpranden zijn standaard dubbelzijdig afgebiesd, behalve de verduisteringsstoffen. Indien 2 of meerdere rolgordijnen met schulpranden naast elkaar komen te hangen, dient dit aangeven te worden i.v.m. het doorlopen van de schulpranden.

Zeilringen
Zeilringen geven de rolgordijnen een decoratieve uitstraling. Er zijn 6 verschillende kleuren zeilringen. De zeilringen hebben een binnendiameter van 3,5 cm en een buitendiameter van 5,5 cm.