Trendysol

Shutters

Voorbeelden Shutters:

Onze collectie shutters worden vervaardigd van Phoenix hout deze houtsoort staat bekend vanwege zijn gewicht, omdat dit zo laag is hangt deze shutter mooier af dan andere houtsoorten. Het gecontroleerde droogproces van het hout draagt zorg voor een duurzame shutter.

Palm Shutters De verbindingen die in onze shutters gebruikt worden zijn ouderwetse pengatverbindingen, waardoor het verlijmde oppervlak maximaal is en optimale stevigheid wordt verkregen.

De technische zijstijl bestaat uit een kern van meerdere lagen hardhout dat resulteert in een hoge duurzaamheid en stabiliteit van de panelen. De lamellen in de panelen zijn kwartiersgezaagd waardoor een paneelbreedte van 90cm kan worden gehaald, dit zonder enige problemen zoals verdraaien of vervorming.

Shutters bestaan uit meerdere panelen ieder paneel wordt met de hand vervaardigd. Vanaf 2,5 meter worden de shutters geleverd in een rails systeem, (omdat het anders te zwaar wordt voor de scharnieren). Shutters kunnen ook in diverse vormen gemaakt worden, bijvoorbeeld in een driehoek, of half rond of in een toog, geheel naar uw wens.

shutters zijn decoratief, isolerend, geluidswerend, zonwerend en vooral ook duurzaam
shutters zijn verstelbare houten luiken, welke op maat gemaakt worden.

Niet alleen zorgt de kwaliteit van het hout voor de perfecte shutter, maar ook de wijze waarop deze vervaardigd is, is van groot belang.

Kleuren
Bij shutters heeft u keuze uit 24 standaard kleuren en daarnaast alle RAL-kleuren. Tevens kan worden gekozen voor NCS 2e editie kleuren. Wanneer u een specifieke RAL kleur wilt hebben die wij niet als standaard aanbieden reken wij een meerprijs, voor meer informatie neem contact op met uw dealer.

Uitvoeringen
Shutters zijn verkrijgbaar in 2 type stijlen de “Original” en de “Design” uitvoering. De “Original” stijl is met kraal en de “Design” stijl heeft geen kraal, maar zoals de naam het al zegt zijn deze shutters helemaal glad en strak van uitvoering.