Trendysol

Vouwgordijnen

Voorbeelden Vouwgordijnen:

Gebaseerd op de nieuwste interieur trends biedt Trendysol u een smaakvolle collectie vouwgordijnen met een scala aan stoffen.

Collectie
Gebaseerd op de nieuwste interieurtrends bieden wij u een smaakvolle collectie vouwgordijnen. In deze collectie vindt u een ruim aanbod in uni stoffen en een grote verscheidenheid aan 3 dimensionale stoffen. Deze stoffen bieden u de mogelijkheid uw interieur op eigen wijze te verfraaien. Onze collectie is vooral samengesteld ui kamerhoge stoffen, stoffen van100% of gedeeltelijk polyester garen en trevira Cs garen. Hierdoor wordt de levensduur van uw vouwgordijn geoptimaliseerd. De vouwgordijnen worden op maat gemaakt en hebben een eigentijdse decoratieve uitstraling.

Toepassing
Een vouwgordijn is een elegant product toepasbaar voor verschillende ruimtes. Voor keuken, living en slaapkamer een perfect product. De transparante stoffen zijn goed te combineren met uw overgordijnen. Vouwgordijnen zijn niet geschikt voor badkamers.
Uitvoering.

Bediening
Het vouwgordijn wordt uitgevoerd met een kettingbediening. Dit systeem wordt bevestigd op een aluminiumprofiel. Dit profiel wordt door de stof volledig afgedekt. Het kettingmechanisme wordt achter de stof gemonteerd. Profiel en ketting worden standaard geleverd in de kleur wit. Optioneel kan het vouwgordijn met elektrische bediening worden geleverd.