Trendysol

Twins

Voorbeelden Twins:

Ligt uw terras niet tegen uw woning aan of is de gevel van uw woning onvoldoende stevig genoeg om een zonnescherm te laten monteren en denkt u dan er geen oplossing is? Uw oplossing is de Twins Exclusief met maar liefst een maximale doekoppervlak van 36 m2 (6 x 6 m), waarbij de Twins Exclusief alle andere systemen in de markt overschaduwd. De Twins Exclusief is niet alleen functioneel en fraai vormgegeven, hij weet op elk terras een gezellige sfeer te creëren.

Ook voor horecagelegenheden en sportclubs hebben de weg naar de Twins Exclusief gevonden en zien het als een fraaie oplossing tegen de felle zonnestralen.

Technische details

De Twins Exclusief heeft een kap met twee doekrollen die door middel van een tandwiel aan elkaar gekoppeld zijn. Daardoor is slechts één bediening nodig om beide zijden tegelijkertijd in of uit te draaien. De Twins Exclusief
kan handmatig worden bediend middels een oogwindwerk met slingerstang of elektrisch met behulp van een motor, eventueel in combinatie met een afstandsbediening.De kap en de knikarmen worden gemonteerd op een draagbuis. Het totale systeem wordt door twee staanders gedragen. Deze staanders zijn voorzien van een aangelaste voet. Het is de bedoeling dat deze voet op een betonnen voet in de grond verankerd wordt. Op deze manier ontstaat een zeer stabiel systeem, wat toch demontabel blijft waardoor de Twins Exclusief in de wintermaanden kan worden opgeborgen.

Eigenschappen

De Twins vrijstaande zonwering creëert een ruime hoeveelheid schaduw en comfort op terrassen, zowel thuis als in de horeca. Daarnaast biedt de Twins ook een perfecte vorm van bescherming tegen de zon op speelplaatsen bij bijvoorbeeld scholen of kinderdagverblijven.

Extra

twins-extra