Trendysol

Verandazonwering

Voorbeelden verandazonwering:

Een uitbouw met glazen dak zorgt voor veel licht en warmte in huis. De verandazonwering is een zeer doeltreffende regulator van het zonlicht en de warmte die de zon mee naar binnen brengt. Afhankelijk van de doekkeuze zorgt de verandazonwering voor een mooi geheel met de serre, aanbouw of overkapping. Er zijn verschillende doeken beschikbaar op de markt die de mate van reflectie en warmteabsorptie bepalen. Uw specialist kan u hier meer over vertellen. Het doek houdt natuurlijk ook de schadelijk UV -straling, die de meubels e.d. doet verkleuren, tegen

Technische details

De gebruikelijke verandazonwering heeft een maximale breedte van 4,5 meter en een maximale uitval van 5,0 meter maar kan bij grotere breedten eventueel worden gekoppeld. De zogenaamde XL uitvoering gaat zonder koppeling echter al tot 6,0 meter. Een speciale veerconstructie zorgt bij alle uitvoeringen dat het doek altijd strak gespannen blijft.

Eigenschappen

Verandazonwering is alleen verkrijgbaar met elektrische bediening met schakelaar of afstandbediening. Eventueel aangevuld met zon- en windautomaat voor optimaal comfort en energiebesparing.Bij de verandazonweringen waarbij de cassette met “bolle” kant boven zit, ligt het doek dicht tegen het oppervlakte. Bij de zogenaamde verso uitvoering zit de “bolle” kant onder en is er meer ruimte tussen doek en de bedekte oppervlakte. Kijk bij extra voor een doorsnede van beide systemen.