Trendysol

Terrasoverkapping Piazza

Voorbeelden Terrasoverkapping Piazza:

Een terrasoverkapping biedt u de gelegenheid om optimaal te kunnen genieten van uw terras en tuin. ‘s Avonds net iets langer buiten blijven en in alle comfort genieten van een heerlijke lente- of nazomeravond. Mocht u het prachtige voor- of najaar in uw tuin niet willen missen; de terrasoverkapping biedt u de nodige bescherming en verbindt uw woning met het buitenleven in uw tuin.

Technische details

Piazza goten

 

 

 

 

 

De terrasoverkapping wordt op maat geproduceerd en is standaard verkrijgbaar in wit, crème of antraciet structuurlak (overige kleuren op aanvraag). De afdekking bestaat uit een lichtdoorlatende UV-bestendige polycarbonaat of gelaagd glas. De terrasoverkapping is makkelijk voor te bereiden op de meeste montagesituaties en kan daardoor binnen een dag worden geplaatst! De terrasoverkapping Piazza® heeft een uniek kliksysteem, waardoor er nauwelijks schroeven zichtbaarPiazza Goot zijn en er toch een sterke constructie ontstaat. Zelfs de waterafvoer, via een geïntegreerde goot, is volledig aan het zicht onttrokken. Er zijn 2 gootprofielen beschikbaar.

Eigenschappen

De voordelen van de Piazza® op een rijtje:

  • Verlengstuk van uw huis
  • Bescherming tegen schadelijke UV-straling
  • Eenvoudige en snelle montage
  • Regenafvoer volledig uit het zicht
  • Geïntegreerde verlichting optioneel verkrijgbaar
  • Uw tuin/loungeset staat altijd droog
  • Ook te gebruiken als carport!

Extra

Als u de vele voordelen die de terrasoverkapping biedt nog verder wilt uitbreiden kunt u kiezen uit:
SolidScreen®: Indien u last heeft van de wind dan biedt de elektrisch bedienbare SolidScreen® de ideale bescherming. Dit windscherm gaat van boven naar beneden en staat dus niet in de weg. Bovendien beschermt de SolidScreen® tegen laagstaande zon. Het speciale doek is zo ontwikkeld, dat u toch makkelijk van binnen naar buiten kijkt. (zie ook het filmpje onder hoofdstuk Screen).

Verandazonwering: De verandazonwering is een zeer doeltreffende regulator van zon en warmte en vormt een mooi geheel met het dak van de terrasoverkapping.